Ta FULL kontroll over nettsidene,
vi tilbyr fremtidens CMS

Mer informasjon

Pagekit

  • YOOtheme
  • Versjon 1.0.13
Pagekit

Topp moderne ny CMS

Pagekit er en ny og spennende CMS.
Basen til denne er laget først og fremst med fremtiden i tanke. Her er det ikke noen begrensninger satt for å støtte gamle og utgåtte nettlesere, mulighetene blir derfor endeløse.

Dette med mye annet spennende gjør også at denne er lynkjapp, helt fenomenal å administrere og enkel å utvikle til.

Joomla

  • Joomla Project
  • Versjon 3.8
Joomla

Joomla som flere andre publiseringsverktøy i dag (CMS) henger igjen i og krever gamle standarder som gjør det vanskelig å utvikle nye og spennende muligheter.

Omtales ofte for Joomla! CMS, hvor CMS står for Content Management System. Ideén med en publiseringsløsning er at det skal være lett å bygge opp og oppdatere sitt nettsted, direkte på nett uten behov for spesielle programmer eller kunnskaper.

Joomla! inneholder mange muligheter, og her er noen eksempler på hva Joomla kan brukes til: Artikler, nyhetsbullentiner, blogg, forum, produktkatalog, netthandel, galleri, nyhetsmating (RSS Feed), kalender, utskriftsvennlige sider, tips en venn og søk i nettstedet.

WordPress

  • WordPress Foundation
  • Versjon 4.8
Wordpress

Bra løsning for deg som vil blogge

WordPress er et toppmoderne publiseringsverktøy med fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet. Det er et perfekt verktøy for såvel privatpersoner som selskaper. WordPress er både gratis og uvurderlig samtidig!